over ons

home over ons

Montroos adminstratie & advieskantoor

Sinds 1996 gevestigd in Zaandam

Montroos Administratie & Advieskantoor wordt gerund door eigenaar Steve Montroos. Ondernemer in hart en nieren. Steve startte het kantoor op en al snel daarna kwamen er meerdere medewerkers in dienst.

Het kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB): dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB.

gebruik uw verstand en leen het onze!

Ons dream team

Steve en z’n team zijn gepassioneerd, zetten altijd de klant voorop en gaan nauwkeurig te werk. Daardoor is hij al 22 jaar een betrouwbare business partner voor diverse klanten. Voor zowel particulieren als ondernemers. Alles voor de perfecte service…

Het NOAB-keurmerk

Bij NOAB zijn ongeveer 1.000 kantoren aangesloten. Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Montroos Administratie & Advieskantoor is 1 van de kantoren die dit keurmerk bezit.

Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit. En voldoet aan een pakket van eisen. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert dus kwaliteit, vakmanschap, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.

Tussen de bedrijven door bezoekt Steve regelmatig netwerkbijeenkomsten. Daarnaast faciliteert hij sinds 2016 met Montroos Vergaderingen & Presentaties zelf een exclusieve ruimte voor dit soort events.