Skip to content
Menu

Bezwaar- en beroepschriften

Home Diensten Bezwaar- en beroepschriften

Fouten of beslissingen terugdraaien

Het kan gebeuren dat je een fout maakt bij het indienen van een belastingaangifte. Als ondernemer kan het ook voorkomen dat je het oneens bent met een beslissing van de Belastingdienst. Gelukkig zijn bezwaarschriften en beroepschriften hiervoor in het leven geroepen. 

Om je financiële rust te bezorgen, helpen wij graag een handje bij het opstellen hiervan.

Zodra jij zelf of de Belastingdienst foutieve gegevens constateert, moet je zo snel mogelijk actie ondernemen. Uiteraard zijn er bepaalde eisen waaraan jij moet voldoen.

Gebruik je verstand en leen het onze

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij ondersteunen bij het controleren van aanslagen inkomstenbelasting, vermogensbelasting, vennootschapsbelasting en naheffingsaanslag omzetbelasting. Dit geldt voor jou als ondernemer, jouw partner als van jouw directeur, aandeelhouders en zakenpartners.
Wij stellen bezwaarschriften en beroepschriften op voor de eerder genoemde belastingaanslagen. Daarnaast stellen we ook premienota’s en beschikkingen van de uitvoeringsinstelling voor sociale verzekeringen op.
Wij treden ook op als gemachtigde bij de verdere behandeling van bezwaar- en beroepschriften

Ben je het niet eens met de uitspraak op jouw bezwaar?

Dan kan je in beroep gaan bij de rechtbank. Dat kan tot zes weken na de uitspraak op jouw bezwaar. Ook daarbij helpen we jou graag.

Hulp nodig bij jouw bezwaar- of beroepschrift?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen je graag uit de brand.