bezwaar- en beroepschriften

home diensten bezwaar- en beroepschriften

Fouten of beslissingen terugdraaien

Het kan gebeuren dat u een fout maakt bij het indienen van een belastingaangifte. Of dat u het oneens bent met een beslissing van de Belastingdienst. Gelukkig zijn bezwaarschriften en beroepschriften hiervoor in het leven geroepen. Om u financiële rust te bezorgen, helpen we u graag een handje bij het opstellen hiervan.

Zodra uzelf of de Belastingdienst foutieve gegevens constateert, moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Uiteraard zijn er bepaalde eisen waaraan u moet voldoen.

gebruik uw verstand en leen het onze

Wat kunnen we voor u betekenen?

  •  Wij ondersteunen bij het controleren van aanslagen inkomstenbelasting, vermogensbelasting, vennootschapsbelasting en naheffingsaanslag omzetbelasting. Zowel van u en uw partner als van uw directeur, aandeelhouders en zakenpartners
  •  We stellen bezwaarschriften en beroepschriften op voor de eerdergenoemde belastingaanslagen. Maar ook voor premienota’s en beschikkingen van de uitvoeringsinstelling voor sociale verzekeringen
  •  We treden op als gemachtigde bij de verdere behandeling van bezwaar- en beroepschriften

Niet eens met de uitspraak op uw bezwaar?

U kunt in beroep gaan bij de rechtbank. Dat kan tot en met 6 weken na de uitspraak op uw bezwaar. Ook daarbij helpen we u graag bij.

Hulp nodig bij uw bezwaar- of beroepschrift?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We helpen u graag uit de brand.