Over ons

Montroos Administratie- & Advieskantoor is gevestigd in hartje Zaandam en werd in 1996 als eenmanszaak opgericht door Steve Montroos. Inmiddels is de onderneming circa 20 jaar verder en getransformeerd tot een volwaardig kantoor met meerdere medewerkers, gespecialiseerd in administratieve dienstverlening en fiscaal advies.

Montroos Administratie- en Advieskantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.

De toegevoegde waarde die Montroos Administratie- en Advieskantoor u te bieden heeft, is  betaalbare prijzen en persoonlijke aandacht. Of u nu een startende of bestaande ondernemer bent, of een particulier die de boekhouding uit handen wilt geven: wij bieden een luisterend oor, stellen de juiste vragen, geven advies op maat en leveren een scherpe offerte aan. Dit alles voor een vlekkeloze financiële administratie waar u vrolijk van wordt.
Bekijk al onze diensten.

Vlak naast Montroos Administratie- & Advieskantoor is Montroos Vergaderingen & Presentaties gevestigd. Een stijlvolle ruimte voor bijvoorbeeld het geven workshops, seminars of congressen.
Bekijk de website van Montroos Vergaderingen & Presentaties.