Online Boekhouden

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw administratie up-to-date te houden? Dan is een online boekhouding perfect voor uw onderneming. Dankzij online boekhouden kunt u 24 uur per dag en overal ter wereld via uw laptop, smartphone of tablet inloggen om uw financiële administratie digitaal in te zien en bij te werken. Erg praktisch en altijd actueel.

Montroos Administratie- en Advieskantoor maakt gebruik van het professionele en gebruiksvriendelijke Exact Online, dé online bedrijfssoftware voor ondernemers. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming kunt u kiezen uit diverse online boekhoudpakketten. Ook heeft u de mogelijkheid om geïntegreerde pakketten af te nemen voor urenregistratie, projectmanagement, en relatie-, order- en voorraadbeheer. Dit alles voor een overzichtelijke online administratie.

Waarom online boekhouden via Exact Online?

  • Gratis Customer Relationship Management (CRM)
  • Geen rompslomp met papieren documenten
  • Dag en nacht inzicht in al uw cijfers
  • Eenvoudig zelf online factureren, relaties beheren en bonnen uploaden
  • 24/7 Help Center

Bent u een startende ondernemer? Dan biedt Montroos Administratie- en Advieskantoor een speciaal starterstarief voor uw online boekhoudpakket. Neem direct contact op met een van onze medewerkers. Ook als u momenteel een papieren boekhouding heeft en feilloos wilt overstappen op online boekhouden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over een op maat gemaakt online boekhoudpakket.